Geluid

 

Perfect geluid

Perfect geluid, dat willen we allemaal.

Maar perfect geluid voor bijvoorbeeld een kerk vraagt een heel andere benadering dan perfect geluid voor een horeca gelegenheid, een theater of een raadzaal. Dankzij onze ruime praktijk ervaring weten we voor u de juiste keuzes te maken.

 

Gebruikstoepassingen van de geluidsinstallatie

Wij streven er altijd naar dat de installatie precies datgene doet wat u er van verlangt, met de beste mogelijke prestaties binnen uw budget. En we houden ook rekening met wensen welke u misschien niet direct aan denkt.

Ook zorgen we er voor dat u in de toekomst eenvoudig kunt uitbreiden zonder weer opnieuw grote investeringen hoeft te doen.

 

Wij onderscheiden ons door alles in begrijpelijke taal uit te leggen. Onze offertes zijn altijd per apparaat gespecificeerd, compleet met uitleg, afbeeldingen en prijs, zodat u weloverwogen uw keuzes kunt maken.

 

Storingen verhelpen

We zijn een kei in het verhelpen van storingen.

Wat er ook met uw installatie mis is, we vinden altijd de oorzaak en lossen in de meeste gevallen bij het eerste bezoek op.

 

Waar anderen zonder noodzaak allerlei nieuwe apparatuur adviseren,

gebeurt het niet zelden dat we slechts met enkele uurtjes arbeid een soms een al opgegeven installatie weer helemaal 100% in orde krijgen.

 

Betaalbaar

Vaak stelt men reparaties of de aanschaf van nieuwe apparatuur uit omdat offertes van anderen enorm hoog zijn. Probeert u het eens bij ons!

Wij krijgen regelmatig de vraag of echt alles erbij zit en we niets vergeten zijn.

Het is niet ongewoon dat we aanzienlijk lager uit komen dan de offerte van anderen, en er toch meer functionaliteit zit in de installatie.

 

Een ander goed voorbeeld van ons betaalbaar werken is ons allround uurtarief: € 50,- ongeacht de werkzaamheden. Bij anderen ligt dat al snel tussen de € 65,- en € 100,-

 

Verhuurafdeling

Is aanschaf te kostbaar, of heeft u slechts enkele malen per jaar een geluidoplossing nodig?

Dan kan huren voordeliger zijn. Wij beschikken over vele soorten geluidsets voor elke mogelijke toepssing.

Op onze voordelig geprijsde verhuurafdeling vind u alle mogelijkheden.

 

Occasions

soms kan is uw budget niet toereikend om alles nieuw te kopen.

In dat geval kan een occasion van ons een alternatief zijn om toch professioneel geluid te hebben.

 

Al onze occasions worden gecontroleerd op werking, schoongemaakt en gerepareerd waar nodig. Daarna uitgebreid getest op betrouwbaarheid en werking. Alle occasions worden geleverd met een half jaar omruilgarantie. Uw besparing in vergelijking met nieuwe apparatuur is meestal meer dan 50%.

Afgeronde rechthoek:

OVM Sales -  Beverwijk - Telefoonnummer: 06-523 06 499 - E-mail: info@ovmsales.nl

Alle soorten microfoons

Alle soorten apparatuur

Alle soorten Luidsprekers

Tekstvak: OVMSALES
Geluid beeld  licht
Tekstvak: Beverwijk
Tekstvak:  Tel: 06 - 523 06 499

Home    Service    Geluid    Beeld    Beveiliging    Ringleidingen    Vergadersystemen    Computers    Metingen    Verhuur    Discoshow    Cursus    Referenties    Contact