Dj met discoshow

 

 

Zekerheid en enthousiasme

Als u ons kiest voor de verzorging van uw feest maakt u een zekere keuze.

Dankzij meer dan 30 jaar drive-in ervaring en onze enthousiaste allround Dj’s vermaken wij elk gezelschap van jong tot oud, waarbij écht iedereen muzikaal aan zijn trekken komt!

 

Alle soorten feesten

Een bruiloft, een verjaardag, een kinderdisco, ouderen disco, of een bedrijfsfeest, het maakt ons niet uit, we maken er altijd een onvergetelijk feest van.

 

Onze Dj’s

Onze dj’s hebben ruime ervaring, ze kunnen keurig op de achtergrond blijven, maar ook een spetterende show weggeven waarbij uw hele gezelschap van jong tot oud zich muzikaal zal vermaken.

 

Bruiloften

Bruiloften is echt ons ding. We hebben meer dan 800 bruiloften ervaring. We zijn niet snel meer van ons stuk te brengen, en zorgen voor een perfect verloop van uw feest. Waar anderen het als een noodzakelijke onderdeel van hun broodwinning zien, vinden wij juist bruiloften de leukste en dankbaarste feesten om te doen.

We draaien elke muziek van uw wens, maar we houden ook rekening met de dingen die u liever niet wilt. Wilt u bijvoorbeeld géén toeters, bellen of stukjes, dan zorgen we er voor dat ze er niet komen. De wensen van  het bruidspaar staan voorop tijdens hun avond.

 

Gewoon een fijn feest

Wilt u gewoon een spetterend feest geven omdat u bijvoorbeeld jarig bent, xx jaar getrouwd of een ander jubileum te vieren hebt? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor muziek met een thema, of uit een tijdvak, geen probleem. Dankzij onze ervaring van ruim 2000 optredens weten we altijd de juiste muzikale  snaar te raken.

 

Ouderen disco

Ook onze ouderen disco is een echte topper in ons assortiment.

Al zijn de mensen wat ouder, toch gaan we niet alleen maar “Aan het kleine café aan de haven” of  “De klok van Arnemuiden” draaien. Gezellig stijldansen, discodansen, rock en rollen, smartlappen, wat luistermuziek, en daarna net zo makkelijk weer een polonaise, dat houdt de mensen ongedwongen bij de les. “Voor elk wat wils”, dat is ons devies! We hebben ruime ervaringen en gaan met takt met de mensen om.

Voor ouderen feesten hebben we een speciaal (lager) tarief.

 

Disco voor mensen met een beperking

Als een van de weinigen bieden we ook een complete avond/middag met onze discoshow voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. We gaan bij u gezelschap uit van de mogelijkheden, en niet van de beperkingen. Het spreekt vanzelf dat dit van te voren uitgebreid besproken word.

Meezingen door de microfoon is een must. Zelfs assisteren als DJ behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard passen we onze opstelling aan; Er liggen geen kabels op de grond zodat niemand kan struikelen of met wielen blijven hangen. We laten de lampen minder vel flitsen en we gebruiken geen rookmachine.

 

Kinderfeesten

Wij hebben veel ervaring met kinderfeesten.

De meeste kinderen tussen de 4 en 12 jaar hebben een aandachtspanne van amper 3 minuten en daar houden we rekening mee. We gaan het hele feest actief met ze aan de gang. Geen langdurige dingen, alles gaat lekker vlot en flitsend. Uiteraard dansen, maar we doen heel veel gekke spellen, en er zijn altijd prijzen te winnen.

 

Geluid en licht

Het spreekt vanzelf dat het geluid en licht van de bovenste plank is bij onze installaties.

Topkwaliteit geluid systemen, draadloze microfoons, en moderne sfeervolle ledverlichting.

Gekleurde spots, laser, moving heads, discobollen, blacklights, stroboscopen, rook.

 

Kosten

Voor een complete discoshow met dj voor een feest tot 150 mensen ligt meestal tussen de € 450,- en € 550,- Voor feesten tot bijvoorbeeld 300 personen  betaald u slechts € 100,- extra.

 

Boeken

Wilt u meer informatie of ons boeken, bel of mail ons vrijblijvend!

Ons directe telefoonnummer is vrijwel altijd bereikbaar: 06-523 06 499

We staan u graag te woord!

 

Afgeronde rechthoek:

OVM Sales -  Beverwijk - Telefoonnummer: 06-523 06 499 - E-mail: info@ovmsales.nl

Tekstvak: OVMSALES
Geluid beeld  licht
Tekstvak: Beverwijk
Tekstvak:  Tel: 06 - 523 06 499

Home    Service    Geluid    Beeld    Beveiliging    Ringleidingen    Vergadersystemen    Computers    Metingen    Verhuur    Discoshow    Cursus    Referenties    Contact

Bruiloften

DJ met disco show

Ouderen feesten

Kinderdisco met spellen